Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Traineeship Informatiemanagement Overheid regio Utrecht Akkodis 23-05-2024

Redactie Montfoortnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Montfoort beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Traineeship Informatiemanagement Overheid regio Utrecht

Wil je graag aan de slag als Traineeship Informatiemanagement Overheid regio Utrecht in Zaltbommel? Bekijk dan snel deze vacature.

Akkodis is op zoek naar een Traineeship Informatiemanagement Overheid regio Utrecht. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2472 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Traineeship Informatiemanagement Overheid regio Utrecht te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Informatiespecialist

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Starter

Branche

Overheid/Non-profit

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

2472 – 2730 euro

Solliciteren op de functie van Traineeship Informatiemanagement Overheid regio Utrecht

Klinkt deze vacature als Traineeship Informatiemanagement Overheid regio Utrecht voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 21-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Akkodis. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres careersacademynl@akkodisgroup.com en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Traineeship Informatiemanagement Overheid regio Utrecht tot Akkodis Academy.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Montfoort komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Montfoort, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures montfoort
  2. Traineeship Informatiemanagement Overheid regio Utrecht Akkodis 23-05-2024

Bekijk nog meer vacatures