Over ons

Wij wonen al ons hele leven in Montfoort en willen hier ook nooit meer weg. Montfoort heeft alles wat ons hartje begeert en als we op vakantie zijn verheugen we er ons altijd op om weer thuis te mogen komen in ons mooie Montfoort.

De bewoners zijn in onze ogen het mooiste aan Montfoort. Of je hier nu geboren en getogen bent of misschien pas net hier bent komen wonen, iedereen draagt zijn steentje bij om Montfoort nóg mooier te maken dan het al is. Dat is wat wonen in Montfoort zo aantrekkelijk maakt, we zijn constant in beweging.

Missie & visie

Op Montfoortnieuwsvandaag.nl schrijven wij over het laatste nieuws in Montfoort en omgeving. We willen alle inwoners informeren over wat er speelt in onze gemeente.

We gaan echter veel verder dan alleen het verstrekken van het laatste nieuws. Je vindr op onze websites ook tips voor activiteiten in en rondom Montfoort, de leukste vacatures, woningen die te koop staan en nog veel meer! Wij schrijven over alles wat ook maar enigszins met ons mooie Montfoort te maken heeft, dus zelfs mensen die hier al jaren wonen zullen verrassende informatie vinden. Uiteindelijk hopen wij dat deze website kan uitgroeien tot het centrale informatiepunt voor alle inwoners van Montfoort.

Het laatste nieuws in Montfoort

Montfoortnieuwsvandaag.nl is altijd de eerste met het laatste nieuws in onze woonplaats