Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Monteur Gas Eminent Groep 27-05-2024

Redactie Montfoortnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Montfoort beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Monteur Gas

Wil je graag aan de slag als Monteur Gas in Utrecht? Bekijk dan snel deze vacature.

Eminent Groep is op zoek naar een Monteur Gas. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Monteur Gas te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Interesse hebben in ondergrondse infratechniek met betrekking tot kabels en leidingen is een vereiste voor deze functie. Daarnaast is het belangrijk dat je bereid bent om de benodigde opleidingen en cursussen te volgen. Dit houdt in dat je gedurende twee jaar één dag per week naar school gaat, naast het volgen van vakspecifieke trainingen. Tijdens deze opleidingsperiode word je begeleid door ervaren professionals uit het vakgebied, zowel in de praktijk als tijdens de lessen.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Monteur Gas

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Zakelijke dienstverlening, Techniek

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

2500 – 3500 euro

Solliciteren op de functie van Monteur Gas

Klinkt deze vacature als Monteur Gas voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 26-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Eminent Groep. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres s.nijdam@eminentgroep.nl en telefoonnummer 06 - 18 73 33 61. De website van Unknown is https://www.eminentgroep.nl. Je kan je voor deze vacature als Monteur Gas tot Sebastian Nijdam.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Montfoort komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Montfoort, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures montfoort
  2. Monteur Gas Eminent Groep 27-05-2024

Bekijk nog meer vacatures