Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Logistiek Medewerker - Terberg Special Vehicles WerkTalent 27-05-2024

Redactie Montfoortnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Montfoort beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Logistiek Medewerker - Terberg Special Vehicles

Wil je graag aan de slag als Logistiek Medewerker - Terberg Special Vehicles in Gorinchem? Bekijk dan snel deze vacature.

WerkTalent is op zoek naar een Logistiek Medewerker - Terberg Special Vehicles. Het betreft een voor minimaal 38 uur met een minimaal salaris van 2400 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Logistiek Medewerker - Terberg Special Vehicles te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Logistiek Medewerker

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

VMBO/MAVO

Ervaring

Ervaren

Branche

Transport/Opslag/Distributie

Contract uren

38 – 40 uur

Salaris

2400 – 2800 euro

Solliciteren op de functie van Logistiek Medewerker - Terberg Special Vehicles

Klinkt deze vacature als Logistiek Medewerker - Terberg Special Vehicles voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 26-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot WerkTalent. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres thijstlam@mail.werktalent.nl en telefoonnummer 31682855763. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Logistiek Medewerker - Terberg Special Vehicles tot Thijs 't Lam Thijs 't Lam.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Montfoort komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Montfoort, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures montfoort
  2. Logistiek Medewerker – Terberg Special Vehicles WerkTalent 27-05-2024

Bekijk nog meer vacatures