Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature CEO Landelijk ZZP - platform Zorgsector Bureau voor Arbeidspsychologisch Advies & Selectie 28-05-2024

Redactie Montfoortnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Montfoort beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature CEO Landelijk ZZP - platform Zorgsector

Wil je graag aan de slag als CEO Landelijk ZZP - platform Zorgsector in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Bureau voor Arbeidspsychologisch Advies & Selectie is op zoek naar een CEO Landelijk ZZP - platform Zorgsector. Het betreft een voor minimaal 39 uur met een minimaal salaris van 0 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als CEO Landelijk ZZP - platform Zorgsector te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Ceo

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

Postdoctoraal

Ervaring

Directie

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn, Uitzend/Detachering/W&S

Contract uren

39 – 40 uur

Salaris

0 – 0 euro

Solliciteren op de functie van CEO Landelijk ZZP - platform Zorgsector

Klinkt deze vacature als CEO Landelijk ZZP - platform Zorgsector voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 20-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Bureau voor Arbeidspsychologisch Advies & Selectie. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres info@bapas.nl en telefoonnummer 207162464. De website van Unknown is https://vacature.bapas.nl/vacatures/vacature_ceo_landelijk_zzp_platform_zorgsector_550810_11.html. Je kan je voor deze vacature als CEO Landelijk ZZP - platform Zorgsector tot Ad Timmering.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Montfoort komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Montfoort, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures montfoort
  2. CEO Landelijk ZZP – platform Zorgsector Bureau voor Arbeidspsychologisch Advies & Selectie 28-05-2024

Bekijk nog meer vacatures