Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Order Picker - Reliable Employer, Team-Focused Environment Randstad 27-05-2024

Redactie Montfoortnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Montfoort beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Order Picker - Reliable Employer, Team-Focused Environment

Wil je graag aan de slag als Order Picker - Reliable Employer, Team-Focused Environment in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een Order Picker - Reliable Employer, Team-Focused Environment. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 13 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Order Picker - Reliable Employer, Team-Focused Environment te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Magazijnmedewerker

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

Lagere school

Ervaring

Geen ervaring

Branche

Handel/Groothandel

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

13 – 13 euro

Solliciteren op de functie van Order Picker - Reliable Employer, Team-Focused Environment

Klinkt deze vacature als Order Picker - Reliable Employer, Team-Focused Environment voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 26-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres talentcenter.noordwest@nl.randstad.com en telefoonnummer 020 342 0947. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Order Picker - Reliable Employer, Team-Focused Environment tot Talent Center Noord-West Talent Center Noord-West.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Montfoort komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Montfoort, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures montfoort
  2. Order Picker – Reliable Employer, Team-Focused Environment Randstad 27-05-2024

Bekijk nog meer vacatures